HEEFT U HULP NODIG…

RAADPLEEG ONZE FAQ

NEEM TELEFONISCH CONTACT OP MET ONZE KLANTENSERVICE

NEEM CONTACT OP MET ONZE KLANTENSERVICE PER EMAIL

FAQ

In deze rubriek vindt u alle antwoorden op de vragen die u stelt in verband met het batterijhuurcontract en bijbehorende services. Indien u hier geen antwoord vindt op uw vraag, aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice NISSAN Battery

MIJN ACCOUNT NISSAN EV BATTERY

Mijn Eigen Account. Waartoe dient dat?

Met uw Eigen NISSAN EV BATTERY Account kunt u :
- Uw dossier voor online accuhuur opstellen en ondertekenen;
- Uw contract voor de huur van de accu beheren;
- Eenvoudig communiceren met de Klantenservice;
- Op de hoogte blijven van de beschikbare diensten;
- Alle informatie vinden om uw elektrische auto eenvoudig door te verkopen.

Hoe kom ik in Mijn Eigen NISSAN EV BATTERY Account?

U heeft uw gebruikersnaam ontvangen per e-mail en uw wachtwoord per SMS. Deze kunt u invoeren op de startpagina van het klantenportaal NISSAN EV Battery. Bij problemen kunt u contact opnemen met de klantenservice NISSAN Battery.

Ik heb drie keer het verkeerde wachtwoord ingevuld. Wat nu?

Wanneer drie keer een fout wachtwoord is ingevoerd, wordt uw account uit veiligheidsoverwegingen geblokkeerd. U kunt na 24 uur een nieuwe poging doen.
Indien u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dit opnieuw instellen door op de ‘Toegangscodes vergeten?’ op de startpagina van het klantenportaal NISSAN EV Battery te klikken.

Ik wil mijn gegevens wijzigen. Hoe kan ik deze aan u doorgeven?

Indien u bent ingelogd op NISSAN EV Battery kunt u op de pagina ‘Dashboard’ op ‘Mijn profiel wijzigen’ klikken. Op deze pagina kunt u uw gegevens wijzigen. U ontvangt een e-mail ter bevestiging van de wijziging.
Indien u gegevens wilt wijzigen die niet in “Mijn profiel” zijn opgenomen, kunt u contact opnemen met de klantenservice NISSAN Battery.

Kan ik mijn login veranderen?

Nee, de login is nodig om de beveiliging van uw handelingen op de website te garanderen. De login kan niet worden gewijzigd.

HET ELEKTRONISCH AFSLUITEN VAN MIJN CONTRACTEN

Is de elektronische handtekening veilig?

Ja, de elektronische handtekening is een veilige techniek en heeft dezelfde waarde als een handtekening op papier. Dit type handtekening wordt tegenwoordig op grote schaal gebruikt, met name door online banken.

Bij het ondertekenen van het batterijhuurcontract ontvang ik geen SMS. Wat nu?

Controleer uw ingevoerde telefoonnummer door in de pagina ‘Dashboard’ op ‘Mijn profiel wijzigen’ te klikken. Mocht uw telefoonnummer niet correct zijn, dan kunt u uw telefoonnummer op deze pagina wijzigen.
Indien uw telefoonnummer correct is ingevuld, maar u geen SMS ontvangt, kan er sprake zijn van een technisch probleem. Probeer in dit geval het ondertekenen van het batterijhuurcontract later nog eens.

Ik heb één voertuig besteld, maar er wordt gevraagd meerdere batterijhuurcontracten te tekenen. Wat nu?

Selecteer en onderteken het contract dat overeenkomt met de kenmerken die u met uw verkoper heeft gekozen. U kunt contact opnemen met uw verkoper of de klantenservice NISSAN Battery. Zij zullen de onjuiste batterijhuurcontracten verwijderen.

Ik heb mijn batterijhuurcontract getekend en moet documenten uploaden. Hoe doe ik dat?

Op de pagina ‘Dashboard’ ziet u een waarschuwing voor het getekende batterijhuurcontract. Klik op de knop ‘Een document uploaden’ en volg de stappen die worden aangegeven.

Welke documenten zijn nodig om mijn batterijhuurcontract af te ronden?

Er wordt een lijst met documenten weergegeven nadat u uw batterijhuurcontract heeft ondertekend.

Wat voor soort bewijsstukken kan ik uploaden?

U kunt documenten uploaden van maximaal 2 MB, in de volgende formats: .jpeg, .pdf, .bmp, of .tiff.

Mijn bewijsstukken zijn groter dan 2 MB. Wat nu?

U dient uw documenten in een kleiner formaat opslaan voordat u deze uploadt. Indien dit niet mogelijk is, kunt u contact opnemen met de klantenservice NISSAN Battery.

Het proces voor de elektronische handtekening is onderbroken. Wat nu?

De handtekening moet uit veiligheidsoverwegingen uiterlijk 10 minuten na ontvangst van de SMS worden geplaatst. Na deze termijn moet het ondertekeningsproces opnieuw worden gestart door te klikken op de knop "Mijn contract tekenen" op de pagina "Dashboard" of op de pagina "Mijn contracten en Services".

MIJN BATTERIJHUUR

Wat zijn de voordelen van het huren van een batterij?

Het aanbod voor de huur van een batterij biedt de volgende voordelen:

- Flexibiliteit: Kies de combinatie looptijd/kilometers dat het beste bij u past. U kunt de combinatie   looptijd/kilometers tot drie maanden voor het einde van de looptijd aanpassen als uw behoefte       veranderen.

- Geen kopzorgen: Met een batterijhuurcontract heeft u de zekerheid dat u op ieder moment de    beschikking heeft over een perfect werkende batterij met voldoende laadcapaciteit. De laadcapaciteit bedraag altijd meer dan 75% van de begincapaciteit.

Bovendien krijgt u gratis hulp bij alle pechgevallen, 24 uur per dag, ook wanneer u geen energie meer heeft. Wanneer u zonder energie komt te staan, wordt u geholpen en teruggebracht naar uw hoofdoplaadpunt binnen een straal van 80 kilometer.

Wat dekt het batterijhuurcontract?

Het batterijhuurcontract zorgt ervoor dat u altijd een werkende batterij heeft zolang het contract loopt, inclusief pechhulp.
Het batterijhuurcontract dekt het gebruik van de batterij voor het aantal kilometers dat u heeft gekozen in uw contract.  Het door u gekozen aantal kilometers staat aangegeven in uw batterijhuurcontract.

Moet ik mijn batterij verzekeren?

Ja, u moet voor aflevering van het voertuig een verzekering voor de batterij afsluiten. Deze verzekering moet dekking bieden voor de batterij volgens de regels die nader beschreven staan in uw batterijhuurcontract.

Ik rijd meer/minder dan verwacht. Kan ik het aantal kilometers in mijn batterijhuurcontract veranderen?

Neem contact op met de klantenservice NISSAN Battery . Zij kunnen u verder helpen.

Mijn batterijhuurcontract is bijna afgelopen en ik ben niet van plan mijn voertuig te verkopen. Wat nu?

Indien het gebruik van uw elektrische voertuig niet is veranderd, wordt uw batterijhuurcontract automatisch verlengd onder dezelfde voorwaarden als het oorspronkelijke batterijhuurcontract.
Als het gebruik van uw elektrische voertuig is veranderd, kunt u bij verlenging van het batterijhuurcontract het aantal kilometers veranderen. Neem hiervoor contact op met de klantenservice NISSAN Battery.

Mijn afschrijving is door de bank geweigerd. Wat nu?

Neem contact op met klantenservice NISSAN Battery, zij kunnen u vertellen welke procedure u dient te volgen.

MIJN ELEKTRISCH VOERTUIG VERKOPEN

Ik wil mijn elektrische voertuig verkopen. Hoe dien ik dat te doen?

Op de pagina ‘Mijn voertuig verkopen’ in uw account vindt u alle informatie die nodig is om uw voertuig te verkopen.

Waarom dien ik de naam van de koper melden voordat ik het voertuig overdraag?

Om uw batterijhuurcontract te beëindigen, dient het batterijhuurcontract met de koper te zijn afgerond, voordat het voertuig wordt verkocht. Wanneer de koper u zijn gegevens niet wilt verstrekken, kunt het telefoonnummer van klantenservice NISSAN Battery geven, zodat zij kunnen uitleggen waarom deze gegevens noodzakelijk zijn.

CONTACT MET ONS OPNEMEN

Hoe kan ik contact opnemen met de Klantenservice?

Klik onderaan de pagina op ‘neem contact met ons op’. U kunt hier uw vraag stellen en de klantenservice NISSAN Battery verzoeken telefonisch of per e-mail contact met u op te nemen.

Ik heb een technisch probleem met mijn elektrische voertuig. Wat nu?

Neem contact op met de klantenservice van de autofabrikant. Deze gegevens zijn terug te vinden in het onderhoudsboekje van uw elektrisch voertuig.

KLANTENSERVICE:

0800/21 151 

(locaal tarief)

VAN MAANDAG TOT VRIJDAG
VAN 9U TOT 17U

Specifieer uw vraag:

Annuleren

ONTDEK HET KLANTENPORTAAL NISSAN BATTERY IN DEZE VIDEO